Bornholms Revision A/S

Bornholms Revision A/S har lokale afdelinger i både Rønne og Nexø, og formålet med fusionen var netop at blive Bornholms foretrukne revisionsvirksomhed til erhverv, med et øget fokus på faglighed, værdiskabelse, kunder og medarbejdere – noget vi mener kun kan lykkes ved lokal tilstedeværelse i de største byer på øen.

Rønne afdeling

Vores afdeling i Rønne ledes af statsautoriserede revisorer Jens-Otto A. Sonne og Henrik Westh Thorsen, og her sikres du altid venlig og kompetent vejledning og rådgivning i øjenhøjde.

Bornholms Revisions kontorer i Rønne kan findes på adressen Tornegade 4, 1. sal, 3700 Rønne.

Nexø afdelingen

Vores afdeling i Nexø ledes af statsautoriseret revisor Jens-Otto A. Sonne og af Cand.Merc.Aud Thilo Godtfredsen. Her sikres du altid en venlig og kompetent vejledning og rådgivning i øjenhøjde – noget vi mener er essentielt for et revisionsfirma.

Bornholms Revisions kontorer i Nexø finder du på adressen Gl. Rønnevej 17a, 3730 Nexø.

Unik rådgivning og vejledning

Både i Rønne og Nexø sikres du en kompetent og venlig vejledning samt rådgivning, tilpasset hver enkelt kunde – det mener vi er helt essentielt for et revisionsfirma. Vi holder os konstant ajour på alt hvad der rører sig inden for revisorverdenen samt alt hvad der kan have interesse for vores kunder. Derved kan vi altid tilbyde unik rådgivning og vejledning og sparre effektivt med ledelsen i virksomheden for at optimere samarbejdet med os.

Bornholms Revision sigter efter at være Bornholms førende revisions og rådgivningsvirksomhed til erhverv. Vi er helt klar over at dette er et meget ambitiøst mål at sætte sig. Alligevel mener vi at det kan lade sig gøre, ved at give vores kunder kompetent, erfaren og menneskelig ekspertise i øjenhøjde – ligesom vi har gjort i mange år.

Vi har et sæt meget klart definerede kerneværdier, som vi finder nødvendige for at give god service: Etik, troværdighed og kompetencer samt ressourcer. Det er ved en ubetinget tro på disse værdier, at vi mener det er indenfor rækkevidde at gøre Bornholms Revision til den førende revisionsvirksomhed på øen.

Leder du derfor efter et kompetent og ressourcestærkt revisionsfirma der også kan give tilpasset og unik rådgivning og vejledning, så ring til os på +45 56 95 10 66 eller kom forbi til en kop kaffe. – Så taler vi om det!

Vores vision

Vores vision er at være “Bornholms erhvervslivs foretrukne rådgiver med fokus på faglighed, værdiskabelse, kunder og medarbejdere”.

Etik og troværdighed

Vores faglige etik er ikke til diskussion, vi går ikke på kompromis. I alle opgaver fastholder vi vores integritet, uafhængighed, troværdighed og tillid.

Kompetencer

Vi udvikler løbende vore faglige og personlige kompetencer for til enhver tid at kunne tilbyde vore kunder en professionel ydelse.

Ressourcer

Medarbejdernes generelle trivsel, velvære, tilfredshed med arbejdsopgaver, uddannelsesforløb etc. tillægges afgørende vægt

+45 56 95 10 66