Bornholms Revision A/S rådgiver og hjælper virksomheder og personer inden for stort set alle brancher. I Bornholms Revision A/S  anser vi det som vores fornemste opgave at være en værdifuld og professionel samarbejdspartner for vore kunder, baseret på gensidig tillid og en god personlig kontakt, og med samme omhu og professionalisme, hvad enten det drejer sig om den mindre erhvervsvirksomhed eller den store virksomhed. Vi har både plads til erfarne virksomhedsejere og iværksættere. Vi har desuden et godt samarbejde med de offentlige myndigheder, pengeinstitutter, advokater og vore kunders øvrige samarbejdspartnere.

Denne rummelighed er drevet af vores ambition om at være Bornholms førende revisions- og rådgivningsfirma. Det tror vi kun kan opnås gennem kompetent vejledning og menneskelig rådgivning i øjenhøjde, i forbindelse med revisionsopgaverne og andre projekter som vi udfører for vores kunder.

Hos Bornholms Revision A/S vil vi gerne have dig som kunde – så kig forbi til en kop kaffe og en hyggelig samt uforpligtende samtale med dit lokale revisionsfirma.

+45 56 95 10 66