Rådgivning og Sparring

Det at give professionel rådgivning til virksomhedsejere er en stor del af hvad vi gør. Vi sigter netop efter at være anerkendt som det førende revisions og rådgivningsfirma på Bornholm. Vi giver altid professionel og kompetent rådgivning ved at forsøge at holde os ajour med viden indenfor områder som har vore kunders interesser. Ved at vælge Bornholms Revision, får du ikke kun ordnet regnskaber, men også tilbudt vejledning i topklasse, tilpasset lige netop din virksomhed.

Idet vi forsøger konstant at være opdateret indenfor erhvervslivet har vi efterhånden opbygget en viden så vi kan levere kompetent rådgivning indenfor et bredt spekter af fagområder og altså ikke bare revision. Så selvom det måske ikke lige har noget med revision at gøre – så kan vi sandsynligvis hjælpe alligevel. Uanset hvad du har på hjerte, sidder vi klar til at lytte og rådgive, så du kan gå informeret herfra.

I de mange år vi har eksisteret, har vi haft rig mulighed for at tilpasse og forme vores forretningsmodel, så vores kunder får mest ud af samarbejdet med os. Vi har erfaret og vurderet, at det som fungerer bedst i rådgivningssituationer, er en løbende og tilbagevendende kontakt med kunden. På denne måde er i vi stand til at bidrage, og hjælpe med at udvikle vore kunders virksomheder gennem aktiv og professionel sparring med ledelsen.

Vores rådgivning

Når vi rådgiver, sker det altid efter en filosofi om at skabe så meget værdi for dig som overhovedet muligt. Alt efter om vi også hjælper dig med dine regnskaber, forsøger vi at give dig rådgivning der stemmer overens med de konkrete, interne forhold i din virksomhed. I forbindelse med at udarbejde regnskaber vurderes virksomhedens indtjening, rentabilitet, og udviklingsmuligheder med mere. Vores vejledning er således altid tilpasset din virksomhed og din situation, så den bliver så relevant som overhovedet mulig.

Bornholms Revision A/S ønsker at være den førende revisions og rådgivningsvirksomhed. Vi er klar over at det er et ambitiøst mål, men vi mener at det kan lade sig gøre gennem kompetent, erfaren og menneskelig ekspertise i øjenhøjde.

Vores vision

Vores vision er at være “Bornholms erhvervslivs foretrukne rådgiver med fokus på faglighed, værdiskabelse, kunder og medarbejdere”.

Etik og troværdighed

Vores faglige etik er ikke til diskussion, vi går ikke på kompromis. I alle opgaver fastholder vi vores integritet, uafhængighed, troværdighed og tillid.

Kompetencer

Vi udvikler løbende vore faglige og personlige kompetencer for til enhver tid at kunne tilbyde vore kunder en professionel ydelse.

Ressourcer

Medarbejdernes generelle trivsel, velvære, tilfredshed med arbejdsopgaver, uddannelsesforløb etc. tillægges afgørende vægt

+45 56 95 10 66