Revolution Slider Error: Slider with alias test-kompetence not found.
Maybe you mean: 'Forside_slider' or 'kontakt' or 'ivaerksaetterselskab' or 'mod-os' or 'ronne' or 'nyforside'

Test kompetence

Som 60 år gammel revisionsvirksomhed er vi klar over, at der findes mange forskellige slags virksomheder og organisationer i alle størrelser, former og farver. Derfor har vi gennem tiden rustet os til at hjælpe alle salgs former for virksomheder og organisationer. Vi udarbejder regnskaber for såvel selskaber, personligt drevne virksomheder, selvejende institutioner, foreninger, fonde med mere.

Når regnskabet udarbejdes, sker det i henhold til de aktuelle regnskabsstandarder som gælder for hver enkelt virksomhedstype. Du er således fuldt dækket ind og uanset hvilken virksomhed du har så ved vi præcis hvordan dit regnskab skal tackles!

I vores arbejde praktiserer vi en process, hvor vi forsøger at skabe mest mulig værdi for kunden. Vi er helt klar over, at som virksomhedsleder har du brug for at bruge din tid på at vækste din virksomhed, og det kan til tider være svært at se hvor regnskabet kommer ind i billedet her. Derfor får du ikke bare ordnet dine regnskaber som kunde hos os.

Ved regnskabsudarbejdelsen gennemgår vi naturligvis virksomhedens regnskaber, men i tilknytning hertil foretager vi desuden en række afstemninger i budgettet som er tilpasset virksomhedens konkrete forhold. På denne måde tilpasser vi vores arbejde efter den specifikke virksomhed og således bliver hvert regnskab er unikt for virksomheden.

Når vi er færdige med opgaven gennemgår vi regnskabet med kunden. En ting er at få sit regnskab – en anden ting er at få rådgivning der stemmer overens med forholdene i regnskabet.  I den forbindelse vurderer vi virksomhedens indtjening, rentabilitet, og udviklingsmuligheder m.v.

På denne måde er vi ikke kun et revisionsfirma. Vi stræber også efter at være et kompetent rådgivningsfirma for din virksomhed. Din success er vores mål – og det står vi inde for.

Både test og kompetence

I stedet for at have både et revisionsfirma og et rådgivningsfirma til at assistere dig med din virksomhedsdrift, klarer vi det hele under samme tag. På denne måde bliver rådgivningen vi giver dig mere præcis og akkurat, idet regnskabsprocessen er integreret i rådgivningsprocessen.

Vi kan i øvrigt assistere med tilrettelæggelse af betryggende forretningsgange inden for den enkelte kundes organisation. Udviklingen af disse unikke virksomhedsstrategier er for at opnå en tilstrækkelig adskillelse mellem de forskellige funktioner og i den forbindelse øge effektiviteten internt i din virksomhed.

Bornholms revision sigter efter at være Bornholms førende revisions og rådgivningsvirksomhed. Vi er klar over, at det er et ambitiøst mål, men mener alligevel det kan lade sig gøre gennem kompetent, erfaren og menneskelig ekspertise i øjenhøjde.

Vores værdier

Vi vil være anerkendt som det førende revisions- og rådgivningsfirma på Bornholm, hvad angår faglig kvalitet, troværdighed og etik

Etik og troværdighed

Vores faglige etik er ikke til diskussion, vi går ikke på kompromis. I alle opgaver fastholder vi vores integritet, uafhængighed, troværdighed og tillid.

Kompetencer

Vores faglige etik er ikke til diskussion, vi går ikke på kompromis. I alle opgaver fastholder vi vores integritet, uafhængighed, troværdighed og tillid.

Ressourcer

Vores faglige etik er ikke til diskussion, vi går ikke på kompromis. I alle opgaver fastholder vi vores integritet, uafhængighed, troværdighed og tillid.

+45 56 95 10 66